RCM 201-ROGO & RCM 202-AB

 

 

Uygulama

RCM 201-ROGO

Busbarda standartlara uygun Tip A ölçüm

RCM 201-ROGO kaçak akım izleme cihazı, DIN EN 62020 standardına uygundur ve kesintisiz çalıştırılması gereken monitör sistemleri ve tüketiciler için kullanılır. TN-S sistemlerinde kaçak akımların izlenmesi için idealdir. Bağımsız cihazın ana uygulaması, büyük kesitli veya bara sistemleri için Tip A kaçak akımının ölçümüdür. Bir Rogowski bobini (teslimat kapsamına dahildir) ile birlikte kullanıcı, sınırlı alanlarda bile esnekliğin keyfini çıkarır ve ayrıca ölçüm cihazının sonradan donatılma özelliğinden yararlanır.

 

RCM 202-AB

Tip A ila B+ artık akımların izlenmesi.

İki kanallı kaçak akım izleme cihazı, DIN EN 62020 standardının gereksinimlerini karşılar. Tekrar eden bir yalıtım testi atlanabilir veya en azından sınırlandırılabilir. Tipik uygulamalar, düşük voltajlı ana dağıtım panoları (LVMDB) ve topraklı sistemlerdeki (ör. TN-S sistemleri) alt dağıtım panolarıdır (SDP). RCM 202-AB, artık akım cihazı (RCD) veya bir yalıtım direnci ölçümü nedeniyle akım kesintilerinin tolere edilemediği durumlarda sektörler arası güvenli bir alternatiftir. GridVis® yazılımına tam entegrasyon mümkündür. Cihaz, doğrudan RS-485 arabirimi üzerinden entegre edilebilir.

 

Patentli ölçüm yöntemi

Herhangi bir noktada RCM olarak uygundur, örn. doğru akım sistemleri, frekans dönüştürücüler veya artan yangından korunma gereksinimleri olan uygulamalar.

- Herhangi bir standart Janitza kaçak akım trafosu ile kombine edilebilir

- Tip A'dan Tip B+'ya kadar artık akımlar

- 20 kHz'e kadar ölçüm (Tip B+) mümkün

- Birkaç seviyede kesin ölçüm